Tylsistyneen ihmisen pikavuodatus

23 syys

 Kello ei oo vielä mitään, ja jo tunti sitte lähti mesestä viimenenkin höpöttelykaveri nukkumaan. No joo, latailen yhtä himoitsemaani sarjaa netistä kun en voi kattoa sitä teeveestäkään.

Viime syksynä Jokela, nyt Kauhajoki. Ymmärrän että niillä on paha olla keitä se liippaa läheltä, mutta miksi siitä pitää perustaa taas se joukkohysteria niilläkin joita se ei läheisesti kosketa? Kaikki ”sytyttäkää jokainen kynttilä uhrien muistolle siihen ja siihen aikaan, nyyhkitään ja voivotellaan nyt kaikki yhes koos ja kieritään itsesäälissä” alkaa vaan ihan oikeasti melkeen raivostuttaa. Myönnän että oon edelleenkin tämmösten asioitten suhteen ehkä monen mielestä kylmä ja tunteeton (minut tuntevat kyllä tietää että oon oikeasti hyvinkin lämminhenkinen ja tunteellinen) mutta kun tämä ei vaan satu koskettamaan mitenkään läheisesti niin miksi pitäis esittää surevansa jos ei sitä oikeasti tee? Plus että on omiakin huolia ja murheita, miksi tieten tahtoen pitäis kerätä niitä vielä ympäri maailmaa lisää? Ei ymmärrä. Eikä tarvi ottaa sitten nokkiinsa kellään, tämä on vain yhden ihmisen henkilökohtainen näkökanta ja mielipide. Minun, ei sinun. Paitsi jos oot samaa mieltä tietenkin 😉

Kulutin tänään aikalailla viimesetkin rahat kauppaan, tilillä on tuurilla kaks euroa jos niinkään paljoa. Ja lisää ei tuu ennen ku joskus lokakuussa ja sosku tietenkin taas pienentää rahamäärää entisestään jos en oo jossain toimenpiteessä sillon kun vien hakemuksen ja toimita niille todistusaineistoa siitä. Äh. Pitää alkaa soitella paikkoja läpi/mailata niitä läpi. Se vaan että minun tuurilla käy niin että kun oon ollu pari päivää työelämävalmennuksessa ja ne jopa uskoo että kykenen ja osaan niin sitte saanki työpaikan (HAH!) ja joudun lähtemään sieltä… No joo, käviski! Riemusta kiljuen kyllä vaihtaisin työelämävalmennuksen palkkatyöhön, vaikkakin olis inhottavaa sanoa siellä paikassa että joo en ookkaan tämän pitempään, kiittimoi mutta kyllä ne varmasti tajuais. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: