"En unta saa, en nukkua uskaltaisikaan…"

9 Lok

Tai no, tuo nyt ei pidä ihan paikkaansa, mutta sopii tilanteeseen ja soi päässä. Vanhaa Klamydiaa siis, vuodelta luola ja kivikirves. Taas on aamuyö ja huomaan olevani hereillä, tekemättä oikeastaan mitään, olematta, ajattelematta. Silti päässä pyörii kaiken aikaa noin tuhat ja sata asiaa (miten ne edes mahtuu sinne?) ja tekee olon vähintäänkin sekavaksi, tai kohta ainakin sekopäiseksi jos ei muuta. 


Tiedättehän että jos joku sanoo ”miettineensä vähän asioita”, niin kyseisen ihmisen seuraavat sanat ei yleensä ole sitten kovin kivaa asiaa? No joo, se siitä. Pitäis vissiin opetella olemaan erittäin epäsosiaalinen, niin ei edes ikinä tutustuis uusiin ihmisiin. Plah. Mutta kun ei se olis yhtään minua. Ehkä joskus vuosia sitten niinä pahoina epävarmuus-kausina saattoi ollakin, mutta ei enää nykyään. 

Huomenna (TÄNÄÄN) kaupungille kävellen, toivottavasti on edes siedettävä ilma. Tai no, toivotaan ettei satais, seki ihan riittää. Osviittaan, apteekkiin, ja ja ööh,  kirjakauppaan. 
Että jo ihan tuon takia vois edes yrittää nukkuakin. Ehkä. No joo, herään kuitenki joskus iltapäivällä, ja muutenki pitää ootella että posti tulee, joten sinänsä se ja sama vaikka oonki hereillä vielä. Niin, ja oon kivasti saanu varmaan tunnin kulutettua evotus-blogissa 😀  


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: