"Mehän ollaan nyt kaikki varmasti mukana tässä?"

17 Lok

 *särkyvän lasin helinää*

Luulin torstai-iltana jo kuolevani tylsyyteen ja yksinäisyyteen ja ahdistukseen, kun Markku soitti että ne on muutaman minuutin päästä Satun ja Tomin kanssa pihalla jos haluan lähteä mukaan. No totta helevetissä! 😀 Käytiin sitte sittarissa josta ne osti aika reippaasti juomispuolta ja sitte Satun kämpille. 
Meillä oli alunperin ollu tarkotuksena pelata aliasta ja disney-triviaa, mutta kiitos saunan, ne suunnitelmat jäi seuraavaa kertaa oottelemaan 😀 Innostuttiin siis kimppa-saunomaan (siis voiko joku oikeasti kuvitella MINUT moisessa puuhassa??) ja siinä meni sitten 3 ja puoli tuntia, välillä suihkun kautta takapihalle savuttelemaan ja taas takas. Tai no, Satu ja Tomi oli olleet siellä jo vajaan tunnin ennen ku Markun kans liityttiin seuraan mutta eniveis. 
Yks kaunis kerta kun oltiin takapihalla niin kappas kappas, kellään ei ollu avaimia mukana. Ja ovi ollu menny lukkoon… Pyyhkeet päällä takapihalla keskellä yötä lokakuussa 😀 Seuraavaksi tuleekin sitten otsikon lausahdus ja sitä lasin helinää, Markku veti oven ikkunan palasiksi että päästiin sisälle. Ja maksetaan se sitten porukalla. Juttu jolle taatusti tullaan nauramaan vielä monesti myöhemmin 😀

Aivan mahtava ilta. Kiitos rakkaat ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: