Onko pakko jos ei huvita?

18 Mar

Ikävä kyllä on, jos aikoo saada jotain tapahtuvaksikin.

Viikonloppu oli loppujen lopuksi ihan kiva. Perjantai-iltana PP-miitissä tuossa aika lähellä, joskus puoli 3 aikaan yöllä takas kotiin. La-su välisenä yönä Janin luokse (taksilla, se makso) ja sunnuntaina siwan kautta takas kotiin. Sen jälkeen onki ollu taas niin umpitylsää, ja mikään ei kiinnosta/huvita/tms. Lääkkeet on loppuneet jo joku aika sitten (kilpparin vajaatoiminta) ja joko vaan kuvittelen tai sitten alkaa oireet vähitellen hiipiä kimppuun. En onnistu löytämään reseptiä mistään enkä tiiä suostuuko kukaan lääkäri sitä uusimaankaan ennen kun käyn kontrollissa ensin. Siellä piti siis mennä käymään jo kesällä, mutta kun neulakammo… Jee. Pitäis olla joku joka raahaa minut sinne vaikka väkisin jos ei muuten. Sinänsä jännä juttu että mitään viiltelyjä tai ite laitettuja tai ihan ammattilaisenkin laittamia lävistyksiä se kammo ei oo ikinä kyllä estäny… Ainut juttu vaan että kun ajattelenkin asiaa VERIKOE, niin alkaa ällöttää ja pelottaa jo valmiiksi.

Lumet päätti taas lähteä ja tuoda tilalleen jäätikköä ja vitsi että rakastan kulkea siellä sillon koiran kans. Hyvä kun ite pysyy jotenki pystyssä, saati sitten kun koira päättää vähänkään kiskasta jonkun ah niin ihanan hajun perään… Voisko se talvi ihan oikeasti tulla jo kun se kuitenkin on ihan välttämätön paha ja tulee kuitenkin?

Tämän illan on tuntunu ihan siltä että voisin kohta olla melkeen valmis myymään tai ainakin vuokraamaan hetkeksi sieluni nopeammasta netistä…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: