Hyvää sunnuntai-huomenta :)

7 Jou

Eilen oli sitten itsenäisyyspäivä. Omalta henkilökohtaiselta osaltani se meni suurimmaksi osaksi unten mailla… Pitkästä aikaa joutui ihan kunnolla parantelemaan oloa, kun edellinen yö aamuun/aamupäivään asti tuli maisteltua prosenttijuomaa Janin kanssa. Ihan hulvattoman hauskaa oli, tosin molemmat joutu taas perinteisesti toteamaan iltapäivällä muutaman tunnin unien jälkeen ”En juo ennää ikinä!”, mutta ei siitä sen enempää 🙂
Päätä särkee edelleenkin, tosin oletan sen johtuvan nyt ihan vaan flunssasta, ei mikään kohmelo sentään nyt niin kauan kestä. Tai ei mulla ainakaan.

En jaksanut katsoa edes Tuntematonta sotilasta, ja tunnen tehneeni jo melkein pyhäinhäväistyksen kun siihen aikaan käytin koiran pissalla ja menin takaisin nukkumaan.
Tänään olisi ohjelmassa ainakin laittaa muutama lahja pakettiin, ja kauppaankin on pakko mennä. Lisäksi voisin VIIMEINKIN saada siivottua, edes vähän. Tarkoitushan kun oli jo torstaina… Eh….

Mutta nyt pitemmittä puheitta lahjojen paketoinnin kimppuun. Sain tässä viikonlopun aikana loistoidean siitä mitä ostan Satulle, ei ole edes kallis mutta tykkää taatusti, ja kyseinen asia vieläpä edustaa yhtä meidän inside-vitsiä 🙂

// Miksihän tässä päivityksessä on päivämäärä vähän jäljessä? 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: