31.12.2008

2 Tam

**Siirsin tämän ei-julkisesta, tosin jätin vaan pari juttua pois 🙂 **

Mulla oli työpaikka. Mulla ei ole enää työpaikkaa.

Jokseenkin tyhjä olo. Ensin maanantaina lähti Markku (jota kerkesin näkemään muutaman tunnin ajan aamuyöstä aamuun). Sitten menin tk:n kautta työpaikalle, jossa sanottiin että työsuhde irtisanotaan siitä päivästä alkaen. Syystä että olin koeajalla ja sairastan tappoflunssaa enkä kykene puhumaan siinä määrin mitä siellä tarvis, välillä ääni korkeintaan puolet siitä mitä normisti, ja vähänkin pitemmät lauseet aiheuttaa valtaisan yskimiskohtauksen. Puhumattakaan siitä että kuumeilen aina välillä. Eilen aamuna lähti myös Tomin veli Mika takas Lahteen, tyyppi jonka kanssa pidin hauskaa viikonlopun. Ja siis hei todellakin vaan kaverillisissa merkeissä 🙂 Jos olisin tajunnut yhen jutun aiemmin, niin olisin tällä hetkellä Alexan luona Nurmijärvellä, kyytikin olis siis ollut mutta kun sitä pitää olla sen verran hidasälyinen. Hmph. Tosin toissapäivänä mieleen ei ihan oikeasti mahtunut juurikaan muuta kun se että sain potkut.

Meillä oli tosiaan Sarin kanssa tarkotus lähteä Saksaan elokuussa, SummerBreeze-festareille. Sillon vielä luulin että mulla on töitä, että saan kiusata ihmisiä soittelemalla ja myymällä niille seiskaa niin kauan että saan paremman työpaikan. Sari tosin ei vielä tiiä tuosta, en oo saanu siihen yhteyttä kun se on ilmeisesti netin ulottumattomissa joululomailemassa vielä.
Lisäksi mulla oli tarkotus mahdollisesti hankkia kesän korvilla shelttikakara ja ajaa alkuvuodesta ajokortti ja ennen kaikkea muuttaa keskustaan. Ja tulla toimeen, ilman että hukun laskuvuoreen jota en pysty hoitamaan ilman että kuolen nälkään. Oi tätä elämän ihanuutta taas. Nyt keskitän kaiken toivoni siihen että pääsen helmikuun lopussa alkavaan myynnin ammattitutkintoon joka järjestetään työvoimapoliittisena joten siitä sais kummiskin edes jotain.

Jokseenkin pelottaa taas että masennun, pakko vaan taistella sitä vastaan. Jotenkin vaan tuntui putoavan taas ainakin jossain määrin pohja kaikelta. Mutta kyllä tää tästä. Fighters never give up ja sitä rataa. Ja nyt on taas yks lisäsyy hankkia tuo tatska, just perjantaina Tomille ja Mikalle siitä selitin, kun luulin vielä että… No joo, ei varmaan tarvi selittää että mitä luulin.

Mainokset

Yksi vastaus to “31.12.2008”

  1. Johanna tammikuu 5, 2009 klo 5:49 pm #

    Kannattaa mainostaa että se on paska paikka. On se ehkä laillista antaa potkut harjotteluajalla, mutta ei kovin ystävällistä. Vois armoa hiukan antaa.Täällä on kanssa yks rahaton joka vannoo hankkivansa tatuoinnin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: