Onneksi kaikki ei sentään oo hylänneet :)

5 Maa

Nettailin ja höpöttelin mesessä ihan kaikessa rauhassa joskus puoli 11 aikaan illalla, kun Tomi laittoi tekstarin tiedustellen että mitä hommaan. Sanoin että suunnittelen suihkuun menemistä, ja tuli vastaus että älä mee, vaan tuu pihalle 😉 Oli lähtenyt iltakävelylle ja päätti tulla tänne, kun oli aiemmin puhetta että jos tulis huomenna kahvittelemaan. Me siis nähdään aika harvoin vaikka samassa kaupungissa asutaankin, mesessä tosin jutellaan lähes päivittäin.
Oli tosi kiva rupatella taas pitkästä aikaa, ja sain kuulla muutamia juttuja jotka samalla huvittaa suuresti, ja samalla saa aikaan lievää hämmennystä ja ”en olis IKINÄ uskonu tuota siitä ihmisestä” -tunteen. Tosin kun nyt ajattelee, niin oikeastaan uskon ex-ystävästäni nykyään ihan mitä vaan…
Tuli tosiaan kiva olo, etenkin kun kävelin Tomin kanssa tuohon tienhaaraan kun se lähti ja se halas mua pitkään. Se oli jotain mitä tarvin ja kaipasin 🙂 Tosin tuota tunnetta aika isosti romutti facebookissa huomaamani juttu (kirottu olkoon koko hemmetin naamakirja mutta kun poiskaan en ”voi” sieltä lähteä…), nimittäin se että entinen koulukaverini ja exäni (jonka ajatteleminen saa edelleen tunteet pintaan, sattuu vieläkin jos sorrun antamaan ajatuksille liikaa valtaa) nykyinen naikkonen ovat kavereita. Siis mistä v…..sta ne toisensa tuntee?? O_o Toisaalta, ei sinänsä ihme että tuntevat, kun… No joo, antaa olla. Se muija pääsi meikän blokkauslistalle, se on aiheuttanut mulle ihan tarpeeksi pahaa enkä todellakaan halua katella sitä kaverinkaan kavereissa.

Huomenna (tänään) mahdollisesti toinen kahvitteluhetki ainakin iltapäivällä, illasta ei vielä tässä vaiheessa tietoa.
Nyt voisin taas mennä lisäämään vitutuskäyrääni eräällä foorumilla, siitä mihin sen aiemmin siellä sain nostettua >:[

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: