Kuulumisia, vaimitänenytoli.

18 Maa

Koulukin, tai siis koulutus mutta koulu on kivempi sana, alkoi maanantaina. Meitä on siellä muistaakseni 15 joista vain yksi on mies, joka sekin sattui olemaan entiseltä ns. työpaikalta 😀 Ja kaikenlisäksi exäni hyvä kaveri. Maailma tai ainakin Rovaniemi on pieni. Porukka vaikuttaa ihan kivalta, tosin jokaisen kanssa en ole mitään edes jutellut. Tänään olis ollut herätys viideltä (huh!) mutta totesin jo myöhään illalla että nyt tulee poissaolopäivä 😦 Koira kipeänä syötyään jotain todella sopimatonta, enkä uskaltanut jättää sitä pitkäksi päiväksi yksin. Koulua oli 8-15:30, matkoihin menee vähän reilu tunti kävellen, yhteen suuntaan siis. Onneksi tuo kuitenkin vaikuttaa jo suht normaalilta, joten huomenna ei tarvi enää olla pois 🙂 Laitoin vaan aamulla tekstarin ohjaajalle että tämmönen tilanne ja en voi tulla. Satunnaiset pienet poissaolot saa onneksi olla ihan vaan siten että ilmottaa siitä, ei tarvi mitään todistuksia ellei se sitten ala olla jokaviikkoista ”flunssaa” ;D

Kevät alkaa tulla Rovaniemellekin, ihanaa 🙂 Aurinko paistaa jo toista päivää, jopa lämmittävästi.
Oma olotila vaan on aika kökkö, huolimatta siitä että tämä poissaolo on ihan luvallinen, kärsin hirvittävistä omantunnontuskista kun olen jo kolmantena päivänä pois. Mur. Saa todellakin luvan olla ensimmäinen ja viimeinen poissaolo koko koulutuksen aikana.

Jokseenkin kammottava väsymyskin, liikaa nukkumista ja liian vähän (lue: ei ollenkaan) kahvia pariin päivään. Voi elämä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: