Se on tätä "opiskelija"elämää…

24 Maa

Tai sitä on ainakin helppo syyttää siitä ettei jaksa blogiaan päivittää 😉
Opiskelijaksi minua tosin ei pysty toistaiseksi sanomaan, mutta kun päivät menee koulussa niin jotain siihen suuntaan kuitenkin.

Tänään oli kiva päivä joka menikin kyllä tosi pian. Aamupäivällä oli luennoimassa joku matkailualan heppu (muistan tosin nimenkin mutta en ala mainostamaan täällä 😀 ), kertoili omasta työstään ja alasta yleensä ja teki sen tosi mielenkiintoisesti. Eikä ollut edes tylsä! 🙂 Välillä oli tunteroinen atk:ta, jonka vietin facebookissa ja lemmikkipalstoilla excelin sijaan (hyi minua). Seurasin kuitenkin samalla mitä opettaja selitti, ja kyseinen ohjelma löytyy omaltakin koneelta joten sen pariin voin hypätä heti jos tarvetta ilmenee. Iltapäivällä oli taas matkailupuolen luento, tällä kertaa sitä oli pitämässä erä-/luonto-oppaana toimiva setämies, jonka jutut myöskin oli mielenkiintoisia. Onko tuolla edes tylsiä opettajia? 😀 Se noissa tunneissa on myös kivaa että siellä saa ja oikeastaan pitääkin keskustella, eikä ainoastaan pelkkä opettaja ole vaan äänessä. Päästiin jo kolmelta kun jätettiin viimeinen tauko väliin ja otettiin sen sijaan ”lentokahvit”, luokkahuone kun sattui olemaan kotiluokkaa vastapäätä jossa meillä siis on kahvinkeitin (ja mikro).

Oli vähän tarkoitus treffata Tomi koulun jälkeen kahvittelun merkeissä, käytännössä siis olisin viimeinkin käynyt siellä Tomin luona kun se varmaan joskus pari kuukautta sitten jo pyysi… eipäs sitten vaan ehtinyt taas kotiin ennen kun illalla, kiireinen ihminen kun on. No joo, ehkä joku päivä.

Kävin työkkärissä selvittelemässä että mitäs tukea nyt sitten haen kun on puhuttu niin monesta eri nimikkeellä olevasta, sain laput ja ohjeistuksen. Infon täti osasi (ja halusi…) neuvoa, eikä tullut mitään ”tuu huomenna 9-11 aikaan, ei sun kans nyt aleta millekkään”-vastausta. Jipijipi. Sain myös viimeinkin varattua ajan silmälääkärille, ihanaa kun sitten taas näkeekin jotain 😀 Eihän mulla ookkaan ollut elämää ilman silmälaseja kun reilut puoli vuotta vasta… Jei. Melkeen oon jo tottunut siihen etten näe :S Lisäksi mulla E H K Ä on kiva työssäoppimispaikka huhtikuulle, saan kaiketi tämän viikon lopulla tietää siitä kun siellä on ensin pidetty palaveri tämänhetkisen harjoittelijan suhteen. Ei sais olla ilkeä, mutta toivon todella ettei sillä ihmisellä jatkuis enää nyt maaliskuun jälkeen harjottelu siellä, haluan nimittäin itse sinne 😉 Asiasta lisää sitten kun tiedän siitä enemmän.

Kävin Mekassa kuolaamassa kenkiä, kyllä sieltä ainakin kahdet lähtee mukaan sitten kun saan rahaa 🙂 Ainakin toiset tiedän jo, tosin niissäkin on valinnan vaikeus kahdenlaisten väliltä… Ja joo, tulevat olemaan ihan sellaset käytännölliset mutta silti tyylikkäät, matalavartiset vaelluskengät(?) tai ainakin sen näköiset. Korostaen lausetta: mulla on koira, joten tarvin jotain mitkä voin iskeä jalkoihin kun kuljen sen kanssa lenkillä, pitkin metsiä ja ties missä 🙂 Tosin kesän tullen hankin kyllä myös ihan normi lenkkarit, ihan parhaat kengät kävelyyn.

Huomenna on koulussa ohjelmassa vierailupäivä, mikä käytännössä tarkoittaa sitä että vierailemme itse Joulupukin kammarissa 🙂 Tarkoituksena oli kyllä mennä myös Santaparkkiin, mutta sen kanssa oli jotain häikkää joten se jäi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: