"Happy happy joy joy" + "Voi RUMA sana!"

30 Maa

Aamulla soskuun heti kun se aukes (joo, kaikilla ei ole työpaikkaa/ei asu vanhempien luona/ei vielä toistaiseksi joittenki sotkujen takia saa työmarkkinatukeakaan edes), ja sitten vaan kuupailin jonkun aikaa keskustassa odotellen että edes joku paikka aukeais. Kouluun en vielä siinä vaiheessa oikeastaan edes ajatellut mennä, tiesin että osa porukasta oli jossain vierailulla, osa koululla jossa oli joku vierailu, ja osa vaan kipeänä/lusmuilemassa. Ja kun se työssäoppimisjaksokin alkaa keskiviikkona, eikä mulla vaan ollut tietoakaan että missä sen suoritan…

Lieävästi muuten tuntui omituiselta kävellä Sampparilla/Revontulessa/Rinteenkulmassa (kaikki siis kauppakeskuksia, toim.huom, Rovaniemeä tuntemattomille tiedoksi 🙂 Kaksi viimeisintä tosin on sinänsä samaa rakennusta että niiden sisällä pääsee keskuksesta toiseen, ja Samppari nyt on… no, Samppari. ) joskus 8 jälkeen aamulla, kun sisälle pääsee mutta mikään ei ole auki 😀 Tai no, ruokakaupat muttei muut.

Saimpas sen top-paikankin hankittua. Vietän huhtikuuni KappAhlissa 🙂 Tosi kivan oloinen ja huumorintajuinen pomo, ja kivat työsuhde-edut: ”Joudun” valitsemaan myymälästä jonkun paidan jonka saan omaksi, ja jota sitten pidän työaikana mahdollisimman paljon. Lisäksi työvuorolistat saan suunnitella ihan ite, sen verran sääntöä tuli että on oltava sekä aamu- että iltavuoroja, tosin tällä viikolla teen vasta vaan aamuja. Uskon että tulee taatusti olemaan kiva jakso 🙂

Sitten sinne rumien sanojen puolelle.
Kun nyt olen tuolla koulutuksessa, niin saan työmarkkinatukea (plus tietty ylläpitokorvausta siltä ajalta) jota en muuten sais, ennen kun joku ihme työkkärin keksimä härpäke täyttyy. Koulutuksen jälkeen niin tosin pitäis käydä, kuulemma, työkän täti oli vähän sitä mieltä.
Kävin tänään sitten jättämässä raha-anomukseni ensimmäisen kahden viikon ajalta Kelalle, ja koska halusin varmistua siitä ettei sieltä tule viikkojen päästä lappua ”et saa mitään koska et kertonut sitä ja tätä ja tämäkin tieto me pimitettiin näin pitkään että sulla vituttais mahollisimman paljo ja olis ankeaa” otin vuoronumeron, odottelin ikuisuudelta tuntuvan ajan ja menin asioimaan jonkun tätsyn kanssa ihan henkilökohtaisesti. [ruma sana-alue alkaa] Se sanoi että menee sellanen 3-4 viikkoa menee käsittelyssä! O_o Siis voi ¤%&/(#}{$€£€ joo en olis sitä rahaa tarvinnutkaan ennen ku kuukauden päästä… [/näennäinen ruma sana-alue päättyy] Hiphei. Nyt vaan luotan siihen että soskun rahat tulis edes tälle viikolle. Ellei tule niin oon aika totaalisen pahassa pulassa, kun oon siinä itseasiassa jo nyt. Perkele. (No niin, tulihan se sieltä…)


Anteeksi kieroutunut huumorintaju. Tuo vaan kuvaa tunteita aika osuvasti 😀

edit. Är. Miten saan tuon niin ettei juutuuppimus peitä tekstejä oikealla?

Mainokset

3 vastausta to “"Happy happy joy joy" + "Voi RUMA sana!"”

  1. Saoka maaliskuu 31, 2009 klo 6:19 am #

    Hehah, hyvä biisi! Aineistoa riittäis kyllä vielä muutamaan erilaiseen säkeistöön.Juutuuppi menee reunojen yli, koska tuossa pohjamallissa on jo lähtökohtaisesti liian kapea tekstialue. Useimmissa valmiissa pohjissa on, joten siksi olen tehnyt omani itse. Kuten näet, molemmille laidoille selainikkunaa jää paljon hyvää käyttämätöntä tilaa, mutta jostain ihmeen syystä ovat viisaudessaan hyväksi nähneet, että teksti saa mennä tuollaisena parin tuuman levyisenä suikaleena tuosta keskeltä. Eihän se niin haittaa, jos blogiin tulee vain tekstiä, mutta muualta linkitettyjen kuvien ja sitä monimutkaisempien lisäkkeiden kanssa menee hankalaksi. Sitäkin pystyy muuttamaan kyllä, kun rukkaa vähän pohjan koodia. Pitää vaan muuttaa aika monta kohtaa, ei mene yhtä lukua muuttamalla.

  2. Johanna maaliskuu 31, 2009 klo 1:35 pm #

    Jej ensin Kappahlin paikasta! :)Ja muutama kele ja tana tuonne Kelan suuntaan ihan minun puolesta 😀 Toiv. ne laittaisi asioihin vauhtia ja kiireellistäisivät tai saisit ainakin sossusta rahaa..

  3. Saoka huhtikuu 5, 2009 klo 3:42 pm #

    Blogissani olisi kyselyhaaste sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: