Viikko alkaa virallistamisella

1 Kes

No joo, olipa taas otsikoiden aatelia. Mutta se tarkoittaa siis sitä että tästä päivästä alkaen me asutaan tässä kämpässä ihan virallisesti vaikka tänne viikko sitten jo muutettiinkin. Ja se taasen tarkoittaa sitä että nyt ollaan myöskin virallisesti avoliitossa kaikkien kelan ja muittenkin mukaan 🙂 No joo, ei onneksi tarvi niissä enää isommin asioida, tai no ei ainakaan soskussa. Jee 😀

Eilen oli todellinen hellepaahde, lämmintä 29 astetta O_o huh. Oltiin iltapäivällä joku pari tuntia rantanurmikolla pelaamassa aliasta vähän isommalla porukalla. Joukkueita oli 1 x kahden hengen ja 2 x kolmen hengen, tämä järjestely jo senkin takia kun yksi tuli paljon myöhemmin eikä enää viititty alkaa niitten kanssa enempää säätämään 🙂 Hauskaa oli, todellakin.
Voi olla että vaan kuvittelin, mutta oli ihan sellanen tunne että herätin pukeutumisellani hieman oudoksuntaa tai jotain… Nimittäin, sellainen helle, ja mulla oli mustat vakosementti(lue: sametti)farkut, toppi ja sen päällä sellanen… öääh… 😀 Pitsinen lyhythihainen musta puolipitkä ”joku” 😀 Mikähän tuo olis nimeltään… No toppi sentään oli turkoosi eikä musta ;D Oli kuuma, myönnän sen. Mutta julkiselle paikalle hellevaatteissa minut saa ehkä noin… no, aika monen kilon jälkeen.

Mutustelen tässä aamupalaa, paahtoleipiä tonnikalalla/juustolla ja iiiso mukillinen vettä. Päivällä teen viimeinkin tonnikalalasagnettea, piti tehdä jo viime viikolla, mutta mutta… Parempi myöhään kuin ei milloinkaan 🙂

Sitten asia joka ottaa hieman aivoon.
Meillä on täällä taloyhtiössä pyykkitupa. Ei sillä, meillä on kylppärissä kyllä ihan omakin kone… Mutta tuolla tuvalla on mahdollista käydä pesemässä matot. Ei tosin vaan nyt ennen kuin tuo parvekeremppa on valmis, ja se kestää syksyyn saakka… Ja nuo matot näyttää niin kivalta. Muistaako joku sen kun kerroin Lolan pienestä oma-aktiviteesta sen yksinollessa, siitä mihin liittyy kaakaojauhe ja kaunis vaaleansinivalkoinen käytävän matto…? :S Pyykkituvasta vaan on tehty remppamiehien sosiaalitila. Tietääkö joku missäpäin Lahtea voi pestä/pesettää matot, ilmaiseksi tai halvalla? 😀 Tosin jos ei muuta niin kysytään anopilta josko sen pyykkivuorolla voisin mennä niitten talon pesutupaan noita harjalla hinkuttamaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: