Sohva! <3

10 Kes

Kerroin että mennään käymään siellä Patinassa. Käytiin joo, ja varattiin (ja maksettiin) aivan ihana kahden hengen sohva. Ulkonäöltään sellanen joka sai jopa minut hihkumaan ihastuksesta, kangas on sellainen ihana sekoitus keltaista, harmaata ja mustaa. Vaikken keltaisesta tykkää niin siihen se vaan sopi todella hyvin 🙂 Sohvalla oli myös kolmen istuttava isovelikin ja niiden yhteishintakin oli alempi kun moni yksittäinen sohva siellä, mutta ikävä kyllä meille ei ainakaan toistaiseksi vaan mahdu sitä isompaa 😦 Sydän verta vuotaen jätin sen sinne ilman varattu-lappua. Samaan sarjaan kuului myös pyörivä ja keikkuva nojatuoli, mutta sitä en tosin edes halunnut. Sitäpaitsi se oli verrattain kallis, saman hintainen kun se pikkusohva.
Koska meidän volvoon on ihan turha edes yrittää saada mitään sohvaa mahtumaan, niin se tulee vasta muutaman päivän päästä, ens viikon alussa.

Mistä muuten johtuu että hiukset saa tosi kivasti sillon kun niitä ei edes yritä laittaa hyvin? Esimerkiksi just eilen illalla, vetäisin vaan edessä roikkuvat hiukset pinnillä pois naamalta naamanpesun ajaksi, niin kappas kappas, ne kuitenkin oli sitten ehkä siistimmin mitä suunnilleen ikinä sillon kun oon yrittänyt laittaa ne pinneillä hyvin 😀 Sama yritys tänä aamuns, ja pah, yritykseen se jäikin. Sama juttu oli aiemmin pitkien hiusten kanssa, kun suihkuun mennessä teki pikaisen suihkunutturan jos ei ollut tarkoituksena pestä hiuksia, niin lopputulos oli silmiä hivelevä. Yritäppäs samaa sitten kun olet lähdössä johonkin…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: