Yökyöpeli höpäjää

15 Kes

Vietän toiseksi viimeistä yötä kotona pitkään aikaan (no noin viikkoon) ja aion ottaa siitä näköjään kaiken irti. Eli en ilmeisesti aio ainakaan isommin nukkua… Tosin nukuin ahdistusmasennuskohtauspäikkärit päivällä joten ihmekkös tuo jos ei oikeen riitä unta.

Lähden siis keskiviikkona serkun koiria ja kissaa hoitamaan, kyseinen ihminen kun lähtee reissuun ja kaikki otukset ei vaan voi lähteä mukaan. Mulle jää siis kaksi koiraa ja kissa. Niin, ja oma koira tulee toki mukaan. Luvassa tulee olemaan mitä luultavammin useita ”mulla ei oo mitään tekemistä” -päivityksiä 😀 Kovin pitkiä lenkkejäkään kun en voi oikein koirien kanssa tehdä kun en osaa liikuskella siellä päin.

Sunnuntai-iltana käveltiin hakemaan auto, Lola pääsi siinä samalla pienelle iltakävelylle. Päätettiin sitten kuitenkin (tai minun idea se oli 😉 ) lähteä käymään mutka jossain, ja päädyttiin pikkuveskulle eli oikeammalta nimeltään pikkuvesijärvelle. Siis kun Lahdessa on järvi nimeltä Vesijärvi, tuo on sen vieressä oleva pienempi lätäkkö joka on saanut nimensä isoveljen mukaan 😀 Aivan ihana paikka, ihan mieletön! Kameraa ei ollut mukana, mutta päätin että joku päivä vaikka kävelen sinne kera kameran, vesipullon, kirjan ja muiden tykötarpeiden 🙂


Vesistön ympärillä kulkee siis hiekkatiet, alue on puistoaluetta. LUPAAN ja vannon että seuraavalla kerralla se kamera todellakin on mukana, ja täytän postauksen kuvasaasteella 😀

Kun tultiin kotiin, niin tajusin tuossa keittiönurkkauksessa että nyt ei ole kaikki ihan niiku pitää, mikä ihme täällä palaa… Jep jep, kahvinkeitin. Se oli sitten jäänyt päälle, ja kannuun jääneet kahvinloput kärysi ihan kunnolla. Kiitän ihan oikeasti onneani siitä että tultiin jopa jo siinä vaiheessa kotiin… Oon lukenut ihan liikaa juttuja missä päälle unohtunut kahvinkeitin on polttanut koko kämpän :/

Kuva täältä

Kirjoitettu Flock-selaimella
Mainokset

3 vastausta to “Yökyöpeli höpäjää”

  1. NooranElämää kesäkuu 16, 2009 klo 9:30 am #

    Voi vitsit, hyvä ettei ehtinyt paloa syttyä! Asutaan itse opiskelija-asunnoissa ja täällä tuppaa porukalla jäämään hellat aina päälle ja vissiin ainaskin 4 asuntoa palanut nyt vuoden sisään. Onneks taloja on kolme ja meidän talossa ei onneks vielä yhtään.

  2. Saoka kesäkuu 16, 2009 klo 7:48 pm #

    Olen aina miettinyt tuota Vesijärveä, että pöljä nimi. Mitä muuta sitä nyt järvessä kuin vettä? :-DKyselin osoitettasi sähköpostilla, tulikohan perille? Olisi lähetettävää sen yhden meemijutskulan tiimoilta.

  3. windi kesäkuu 16, 2009 klo 9:51 pm #

    NooranElämää: Tuo on kyllä jo aika hurja määrä, tuossa ajassa O_oSaoka: Sama juttu. Nimienkeksijällä ilmeisesti ollut totaalisesti ideat lopussa :DVastasin sulle just hetki sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: