Pohjoisen tyttö palaa juurilleen, ja matkaa sitten takaisin kotiin

29 Hei

Pohjoisessa edelleen, tosin viimeistä iltaa. Lähdin viikko sitten keskiviikkona mummolasta, ja illalla tulin tänne takaisin 🙂 Johtuu ihan siitä että äiti ja pikkusisko tulivat tänne tänään (okei eilen), siskoa näinkin tosi pikaisesti kun täällä olin mutta äitiä näin viimeksi toissajouluna – ihan liian pitkä aika!

Huomenna tai siis virallisesti tänään alkaa matka taas kohti Lahtea, kohti kotia. Koti-ikävä on ihan oikeasti jo melkoinen, kaksi viikkoa poissa sieltä on ilmeisesti liikaa. Niin, ja onhan siellä tosiaan se toimiva netti jolla a) saan kuvia blogiini b) pääsen fabon farmvilleen, ainakin paremmin kuin tällä millä se ei käytännössä onnistu ollenkaan c) voin nettailla muutenkin paljon vapaammin, joutumatta joka välissä odottamaan ikuisuutta pelkän sivun latautumista.

Oli tästä reissusta varmaan jotain hyötyäkin, saatiin nimittäin viikko sitten erään pitkäaikaisen entisen ex-ystävän kanssa välit selviteltyä. Mitään sydänystäviä meistä tuskin todellakaan ikinä enää tulee, mutta kavereita ollaan kuitenkin taas 🙂 Kun sen vaan saisi tajuamaan minkälaisen patologisen valehtelijan kanssa se elää mutta ei, kun maailmaa katsotaan edelleenkin vaan niiden vaaleanpunaisten lasien läpi ja ne on ne kaikki muut ihmiset jotka valehtelee koska haluaa saada ne syystä tai toisesta eroamaan… Huoh.

Viime sunnuntaina käytiin Kultsin kanssa Ranuan eläinpuistossa. Vettä tuli välillä reippaastikin, mutta väliäkö hällä… Tein ihan tarkoituksella monen mielestä ehkä maailman kammottavimman jutun mistä minut pitäis vetää hirteen, sähkötuoliin ja jalkapuuhun yhtä aikaa: laitoin jalkaani maalla-oleskelu-kengät, eli viiden euron feikkicrocksit! :D:D Syystä että toiset mukana olevat kengät oli keväällä ostetut lenkkarit, eikä tosiaan tehnyt isommin mieli kastella niitä. Nimittäin, kun on lahkeita enemmän kun nilkan yläpuolelle, ne taatusti kastuu märällä ilmalla ja kelillä, ja kastelevat myös kengät. Murhatkaa, tappakaa, polttakaa roviolla, mutta välillä on ihan viisasta olla käytännöllinen ja mukavuudenhaluinen 😀

Kuvia ette todellakaan saa ennen kuin pääsen kotiin netin ääreen. Yritys voisi todellakin olla erittäin hyvä saada lattua niitä GPRS:llä… :S Lopputulos taasen olisi soikea nolla. Joten nounou.

Kävin muuten hetki sitten elämäni ensimmäisellä oikealla sauvakävelyllä 😀 Mentiin siskon kanssa hetkeksi ulos kun sisällä on niin kuuma eikä ihan koko aikaa jaksa datailla (ei, emme edes me! 😀 ) tarkoitus oli muutenkin käydä kävelemässä ihan pikku mutka mutta talon ulkoseinällä riippui sopivasti ja houkuttelevasti parit kepakot… Otettiin sitten ne mukaan. Pitemmät olisivat saaneet olla ainakin mulla, mutta muuten oli itseasiassa tosi kivaakin. Ja tuntui yllättävän tehokkaalta 😀 Tosin, tiedän että kotona en tulis tuota jatkamaan, ei siellä ole Hennaa jonka saa seuraksi ja yksin se ei taatusti ole niin kivaa… 😦

Mitä harrastusta olette testanneet viimeksi? Jäikö se ihan pysyväksikin jutuksi? 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: