Odottavan aika on pitkä, mutta joskus kärsivällisyys palkitaan

12 Mar

Viimeinkin. Jee! 😀
Olin ekalla varasijalla eräälle kurssille ties miten kauan sen alkamisen jälkeen, nyt olenkin ollut sitten viikon päivät virallisesti opiskelijana kyseisellä kurssilla 🙂 Tosin mitään muuta ei ole tarvinnut tehdä vielä tähän mennessä kun käydä muutaman kerran tapaamassa ohjaajaa, tehdä etätehtävänä markkinointikirje (a.k.a. työhakemus) ja hankkia tet-jaksopaikka. Tuo on siis sellanen mistä ei valmistu mihinkään mutta siitä on kuitenkin hyötyä kun sen käy kunnolla loppuun saakka 🙂 Virallisempi nimitys lienee jotain tyyliin ”aktiivikoulutus alle 30-vuotiaille työttömille nuorille”, tai jotain vastaavaa.
Koska hyppäsin mukaan kesken kurssin, pääsen ensi viikoksi oppilaaksi samojen järjestäjien toiselle kurssille, joka siis alkaa maanantaina. Eri kurssi, samat asiat ekalla viikolla.
Niin, ja mitä tuohon tet-jaksoon tulee… Aloitan loppukuusta k-kaupan tätinä 🙂 Kuukausi kaupassa, toinen ehkäpä sitten jossain muualla. Etin yhä ja edelleen sitä ominta alaa, eniten kokemustahan mulla kuitenkin on kaikenlaisesta asiakaspalveluhommasta. Lisäksi kaupassa hyllyttäminen on KIVAA! 🙂 Työmatkakaan ei ole hurja, vaivaiset puoli kilsaa… 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: