Pirteänä uuteen aamuun

16 Hel

Tänään on otettava takaisin se mitä eilen jätin tekemättä, eli oltava edes jonkun verran toimelias. Eilinen päivä kun meni käytännössä univelkoihin ja kotona rötväilyyn, yöunet jäi alle 3 tuntiin niin en jaksanut raahata itteäni edes kouluun vaan nukuin :S Onneksi tuo on tosiaan ainakin toistaiseksi sellanen koulu että mulla ei ole minkäänlaista läsnäolopakkoa, kunhan sen pari kertaa viikossa siellä käyn pyörähtämässä 😀 Eri asia sitten jos työkkäri sen hyväksyy omaehtoiseksi opiskeluksi (mitä se siis tosiaan todellisuudessa kyllä onkin), sitten on pakko olla tietty tuntimäärä/päivä.

Olen muuten yrittänyt päästä vähitellen siihen että kävisin suihkussa iltaisin, että saisin nukkua aamulla sen puolikkaan tunnin pitempään. Juu ei onnistu ei! Kuulun vaan ihan liian lujasti aamusuihku-ihmisiin, se käynnistää, herättää ja piristää, vähän niinkuin kahvi 😉 Vaikka monina aamuina tosin tuntuu että jos aivotoiminta olisi vielä vähän enemmän nukkumisen puolella mitä se suihkussa ollessa on, niin hukkuisin sinne, kun haukottelen suunnilleen lähes tauotta enkä sitten tajuaisi kääntää naamaa pois suihkun alta 😀

Kohta koiraa aamupissittämään ja ruokkimaan, aamiaista (tai ainakin kahvia), hiukset ja naama jonkunlaiseen kotoalähtemiskuntoon ja koulua kohti. Huomiselle onkin suunnitelmissa mennä kokeilemaan ensimmäistä kertaa erästä harrastusta, viimeinkin! Aina on muka ollut jotain estettä ettei ole aiemmin päässyt 😦 Siitä sitten myöhemmin lisää.

Tämmöisiä ihmeen positiivisia ajatuksia tänä aamuna 🙂

(kuva täältä)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: