Mukavasti lämmittävä kanakeitto

10 syys

Huom! Seuraavaa ruokareseptiä ei suositella mausteita pelkäävälle! 😉

Ohje on alunperin kotikokki-sivustolta, mutta koska teen ruuat aina vähän sinne päin mitä virallisessa ohjeessa sanotaan, niin tästäkin on tullut sitten vähän oma variaatio.

~ hunajamarinoituja broilerisuikaleita
~ kanaliemikuutio
~ noin 4 dl vettä (voi joutua lisäämäänkin myöhemmin)
~ muutama rkl chilikastiketta
~ keittojuurespussillinen
~ curry-nuudeleita (sellanen n.85g paketti)
~ kermaa/ruokakermaa
~ mustapippurirouhetta
~ paprikajauhetta
~ suolaa

Ruskista suikaleet öljytilkassa.
Mausteita saa käyttää ihan reilulla kädellä.
Murskaa sekaan liemikuutio ja lisää chilikastike sekä vesi. Porisuta hellästi 5-10 minuuttia.

Heitä sekaan keittojuurekset ja nuudlessit.  Koska juurekset ovat jäisiä ja muutenkin aika kovia raakana, niin keittele tovin aikaa että pehmenevät, keitossa olevat kovat porkkanan tai sellerin palaset ei välttämättä ole niin nautinnollinen elämys… Lisää joukkoon vielä kerma ja tarkista maku.

Itse käytin ihan normikermaa, lisäainevahvisteiset kasvismukakermat ei vaan jotenkin iske. Ja kun muutenkin pidän karppaus-ideologiasta, niin se tuli ikäänkuin luonnostaan 🙂 Tosin nuudelit nyt ei hiilareineen oikeen siihen sopisi, mutta…

Näyttää todella epämääräiseltä mutta maistuu sitäkin paremmalta! 🙂 Niin, ja kuva on toki muistettu ottaa vasta siinä vaiheessa kun keittokattilaa on jo reilusti verotettu…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: