Tilanne vaatii päivitystä

29 touko

Jokunen tovi on taas vierähtänyt, enkä edes aio alkaa sitä mitenkään sen kummemmin selittelemään. En oo vaan jaksanut ajatella blogin päivitystä vaikka muiden juttuja oonkin käynyt lukemassa.

Hautajaiset oli ja meni, yksi tähänastisen elämäni vaikeimmista päivistä… Kaikesta huolimatta, elämä jatkuu.
Koulujutut on vaan aika pahasti myöhässä ja rästihommia riittää, tunnen melkeinpä huonoa omatuntoa jo jokaisesta hetkestä jonka vietän koneen äärellä tehden jotain muuta kun koulutehtäviä :S Onneksi ei ole enää pitkää aikaa siihen kun alkaa LOMA! Alle kuukausi enää 🙂 Siitäkin ajasta iso osa menee työssäoppimispaikassa, koulua kun omalla kohdallani on vain palkanlaskennan muodossa. Ensi viikkokin on vain kolmipäiväinen, perjantaista on kivasti tehty etäpäivä.

Tuosta top-paikasta sen verran että vaikka olenkin siellä pääsääntöisesti toimiston puolella opettelemassa kirjanpitoa ja osto-ja myyntilaskutusta käytännössä, niin kuitenkin viime aikoina työpisteeni on näyttänyt tältä:

039
Anteeksi huonohko kuvanlaatu, puhelin on minulle edelleenkin enemmän puhelin kuin kamera, vaikka muka-älykkään puhelimen omistankin 😉
Pääasiallisen top-paikan tiloissa toimii siis muutama muukin firma, joista tuo korukasa edustaa yhtä. Kyseessä on Keniasta tuotteita maahantuova ja myyvä yritys. Nuo kasat tuossa ovat aitoa Kenialaista käsityötä, lasihelmistä tehtyjä kaulakoruja ja käätyjä. Niiden kanssa näprääminen muutaman päivän ajan on ollut jotenkin ihanan terapeuttista ja kivaa, heleästi ja pehmeästi kiliseviä pienenpieniä lasihelmiä ja nättejä koruja… Voisin kyllä jo sanoa että aika helmi työpaikaksi! ;D

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: