Loma loma loma!

23 Kes

Ei siis tosin ihan virallisesti eikä vielä tosin käytännössäkään, mutta loma se silti on 😀
Virallinen nimitys siis on etäopiskelu, ja allekirjoittaneella on muutama tehtävä mitä pitää tehdä tässä ennen ja jälkeen juhannuksen. Heinäkuun ensimmäinen päivä on sitten ihan virallinen lomapäivä jo, takaisin kouluun palataan vasta elokuussa.

Melkeen ahdistaa kun joka puolella hössätään Juhannuksen kanssa, aikalailla samaan tyyliin kun joulunakin… “Joko on juhannusvalmistelut tehty?” (Niin mitkä valmistelut??) “Juhannussiivous suoritettu, kesäverhot vaihdettu ikkunoihin?” (Juhannussiivous? Kesäverhot…?? ) Okei, me käytiin kaupassa jo tänään mutta ei ostettu sitä tyhjäksi sen takia että se on hetken aikaa kiinni eikä sinne pääse 😉 Ei myöskään hamstrattu makkaraa/pihvejä/kaljaa/tms. Grillataan kyllä siipiä sun muuta mutta ihan vaan kotona sisällä, parit makkarat ehkä käydään paistamassa tuolla taloyhtiön grillipaikalla kun tiedän että sinne muutamat ihmiset meitä kinuaa ja lopettavat sen vasta sitten kun mennään sinne. Siinäpä se, ei normaalia viikonloppua sinänsä kummempi, kun meillä kuitenkin syödään lihaa monessa eri muodossa muutenkin, joko uunin tai grillin kautta.

Kävin tänään hakemassa ihanan kasan (okei, kolme mutta mulle se on ihana kasa, jopa ennätyksellisen paljon) paketteja R-kioskilta. On siis lähin postipiste mihin paketit tulee, elloksen ja joidenkin muitten lähetykset tosin voi noutaa tuosta tien toiselta puolelta Siwastakin.
Lähdenkin tästä laittamaan pyykkärin töihin ja menen noiden pakettien kimppuun. Sen verran voin jo paljastaa että Avonin paketti aukeaa ensimmäisenä, se tuoksuilee parin metrinkin päähän niin vahvasti että haluan päästä tuoksuttelemaan kaikkea ihanaa ❤ (Niin ja sisäisesti toivon myös ettei joku niistä lukuisista vartalosuihkeista ole hajonnut…)
Lupaan kuvasaastetta myöhemmäksi 🙂

Mainokset

2 vastausta to “Loma loma loma!”

 1. Johanna kesäkuu 23, 2011 klo 7:38 pm #

  Hahaa, mullakin on loma ;D
  Ai mitkä juhannusvalmistelut? Kesäverhot?? Öhm. 😀
  No joo, mökille mennään ja varmaan grillataan makkarat jos sää sallii, mutta esmes juhannussauna jää multa käymättä kun on tää läpi päässä 😀

  • windi heinäkuu 1, 2011 klo 12:50 am #

   Aijuu, tämä oli jääny tuonne lojumaan joten hyväksytäänpäs se nyt viimeinkin 😉
   Juhannus oli ja juhannus meni, mulla on siitä ihan pienesti materiaalia kuitenkin kunhan tuo kamera joskus lataa. Sattu taas niin sopivasti loppumaan akku just kun iskin sen kiinni koneeseen siirtääkseni kuvat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: