Isi mulla on aina vaan iso ikävä.

23 Hei

Helpottaako tämä ikinä, edes vähän…? 😥

Mainokset

2 vastausta to “Isi mulla on aina vaan iso ikävä.”

 1. Johanna heinäkuu 29, 2011 klo 9:58 am #

  Helpottaa se, usko pois. Kyllä minäkin äitiä ajattelen joskus melkein päivittäin, mutta se pahin suru on mennyt jo ohi. Joskus kyllä kiukuttaa ja surettaa ihan äidin tyhmyys, kun oli niin jääräpää ettei hoitoon suostunut.. Mutta kyllä se ikävä ja paha olo siitä pikkuhiljaa menee ohi, joskus kyllä tulee sitten niitä vahvempia ikävän aikoja myös. Unia näen yhä edelleen, joissa äiti on elossa, mutta herätessä ei onneksi aina tule paha olo.. Aikaisemmin kun äidin kuolemasta oli vähemmän aikaa, näin unta että äiti olikin herännyt eloon, ajettiin jopa hautausmaan ohi pyörillä unessa ja äiti totesi vain että tuonne hän ei enää halua. Sitten jossain kohtaa eksyimme toisistamme ja kun löysimme yhteen, olin niin onnellinen etten ollutkaan menettänyt äitiä uudelleen ja halasimme lujasti unessa. Tämän unen jälkeen oli aika paha olla seuraava päivä. Myös pari muuta saman kaltaista unta näin, mutta nykyään on kyse ihan ns. arkiunista, joissa äiti vain esiintyy, eikä pahaa oloa juuri synny..
  Hirveästi jaksamista sinne, en voi oikein muuta sanoa kuin että kyllä se siitä, vaikka kuulostaakin tyhmältä. Mutta ainakin minä tiedän miltä vanhemman menetys tuntuu, niin voi hiukan kompata mukana tunteissa. En osaa sanoa mitään fiksua, mutta olet ajatuksissani!

  • windi heinäkuu 31, 2011 klo 6:55 pm #

   Huomasin just että voishan näitä kommenttejakin välillä täältä taas katella…

   Ei tuohon osaa muuta sanoa kun kiitos ❤
   Välillä on helpompaa mutta etenkin väsyneenä iskee monesti paha olo. Aikahan siihen auttaa luonnollisesti, mutta ei siihen aina jaksa uskoa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: