Eniten vituttaa kaikkiko?

4 Lok
Vitutusgallup

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!
MIKÄ SINUA VITUTTAA..

TALVESSA-  Se on ihan liian pitkä. Ja sitten se että kun lähtee kauppoihin, niin matkoille on laitettava kunnon takki päälle tai jäätyy, mutta sisällä kaupassa/kauppakeskuksessa sen alla hikoilee viiden minuutin sisällä.

KEVÄÄSSÄ-  Ei mikään muu kun loskapaskakeli. Kevät on ihanaa!

KESÄSSÄ-  Liiallinen, trooppinen kuumuus. Niin, ja pohjosen verenimijäötökät! Miten onnistunkaan aina unohtamaan ne vuoden aikana, muistuvat kyllä erittäin nopeasti mieleen viimeistään siinä vaiheessa kun illalla ilman edes toivottavasti vähän viilentyessä erehtyy lähtemään koiran kanssa lenkille…

SYKSYSSÄ-  Tässäkin se loskapaskaliukasjäätikkövesi. Hyi helvetti.

KOULUSSA-  Se kun siitä tekemällä tehdään liian vaikeaa (ainakin meillä siis) noitten kaikkien ihme paperisodan ja muun kanssa. Miksei enää riitä että tekee vaan jonkun näyttötyön tms? Miksi ihmeessä on keksitty että jos opiskellaan aikuispuolella, niin sitten perkele kirjotetaan ja säädetään ja väännetään alati muuttuvien kaavakkeiden kanssa, ja kun saat yhden viimeinkin valmiiksi niin kuulet että sori, tää ehtiki taas muuttua, ei kelpaa. Vittu.

CD-LEVYISSÄ– Ne ei ikinä pysy omissa koteloissaan ja maksavat ihan liikaa. Siksipä en ostakaan.

LEMMIKISSÄSI-  Ei tuossa kyllä mikään vituta… Hmm. No joo, ei oo kyllä sen oma syy, mutta karvanvaihtoaika.

POLKUPYÖRISSÄ-  Tuossa meijän versiossa se jumittava lukko, jonka takia tappelin viime perjantaina ties miten pitkään saamatta sitä auki, ja päädyin menemään sitte kuitenkin bussilla.

HAMEISSA-  Ööh… Se etten voi pitää niitä vaikka ehkä tykkäisinkin?

HOUSUISSA– Ne on suunnilleen aina väärää kokoa.

KORKOKENGISSÄ-  En oikeen pysty pitämään niitäkään…

TENNAREISSA– Jos niillä tallaa liian kauan kovalla tiellä niin jalat kipeytyy.

MAIHAREISSA– Mulla on kaapissa vuosia sitten ostetut kalliit versiot, jotka ei sitten kuitenkaan olleet hyvät jalkaan.

VANHUKSISSA– Ne yksilöt jotka olettaa että niitä kunnioitetaan ja palvotaan ihan kybällä, mutta eivät sitten kuitenkaan voi itse suoda edes normaalia kunnioitusta kanssaihmisilleen vaan kohtelevat muita kuin pohjasakkaa vain sen takia että ovat itse vanhuksia.

PIKKULAPSISSA– Se jatkuva huutaminen ja muu metelöinti kiljumisesta lähtien! Enkä tarkota nyt ihan pieniä jotka huutaa jos joku on huonosti, tai vasta tutustuvat omaan äänenkäyttöönsä. Vaan nuo jotka päivästä toiseen jaksavat ilostuttaa kanssaihmisiään tuolla pihalla… Sitä tahallista kirkumista ja karjumista, aaaaaargh!

SAIRAALOISSA– Se haju.

MIEHISSÄ– Aina ei vaan ymmärrä, ja tämä toimii puolin ja toisin.

NAISISSA-  Eräät minäminäminä-tyyppiset, voi elämä! Ne jotka pitää itteään muiden yläpuolella ja odottaa ja suorastaan kerjää koko ajan kehuja ja muuta egonpönkitystä. En kertakaikkisesti kykene pysty halua sietää!

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI-  Se että oon aina vaan vanhempi ja vanhempi. Onneksi ikä on vaan numeroita ja mulla on aina ollu huono matikkapää…

RADIOSSA– Ainaiset samat biisit. Jos joku onkin tehnyt jonkun listahitin joskus, niin löytynee siltä (useammalta ilmestyneeltä levyltä jopa) muitakin vinkaisuja kun aina vaan se yks ja sama??? Nimim. valtaosa autoradion käynnistämisen yhteydessä kuuluuvista  on isä olen täällä maailman toisella puolen…

TELEVISIOSSA– Typerääkin typerämmät mainokset!

HUONEESSASI– Skippaan tämän. Meillä on asunto, ei mitään omia huoneita…

Vituttaako sinua usein?- No jaa, ehkä usein mutta ei onneksi aina isosti.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?-  Ei 😀

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän?- Ei kyllä vieläkään. Paitsi se että kello on paljon ja aamulla pitäis herätä kuitenki ihmisten aikoihin töihin…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: