Bling my phone!

27 Lok

Välillä en postaile pitkään aikaan, ja välillä sitten taas monta kertaa saman päivän aikana. Tasapaino olisi ihan hyvä asia tamänkin homman suhteen…

No eniveis, asiaan. Vihjasin tuolla aiemmin että tilasin elämäni ensimmäisen kerran eBaysta. Käytän sanaa tilasin, koska en siis huutanut mitään vaan käytin sitä osta heti –mahdollisuutta.

Tuote on siis puhelimen (ja kaiken muun mihin mielikuvitus riittää) koristeluun tarkoitettuja “timantti”tarroja. Omistan noita jo pieniä vaaleansinisiä paketillisen, mutta tuollaisia ei ole tullut vastaan vielä. Jotain samantyylisiä kyllä, mutta ovatkin Suomessa kyllä sitä hintaluokkaa että en tarroista todellakaan sellaisia maksa… EBayssa siis vain $3.99 eikä postikuluja 🙂 Tänään se kolahti postiluukusta eteiseen, nopeaa toimintaa kun olin valmistautunut odottamaan parikin viikkoa vielä.

Kuva hieman vääristää värejä, oikeasti siinä siis on kirkasta, pinkkiä ja vaaleanpunaista. Kaikki tumman punaiselta ja muulta sekavalta näyttävät tummemmat on siis samaa väriä ison sydämen kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: