Monday is here again!

12 Jou

Pitkästä aikaa pienesti kuulumisia.

Vilkaisin nimittäin äsken lukujärjestystä, jonka sain pienen tappelun jälkeen auki, ja totesin että ei ole mitään järkeä mennä kouluun nukkumaan aamutunneiksi… Tai no, kertauksen kannalta ehkä, sitä tosin tarvisin, mutta muuten ei. Äh, kuulostaapa loogiselta taas 😀
Tänään on siis ab-powerpointin kertausta (aamupäivä) ja uusintakoe (iltapäivän tunnit) niille jotka ei siitä kaksi viikkoa sitten läpi päässeet. Tästä voinemmekin päätellä että allekirjoittanut hihkui kokeen jälkeen “eihän se ollu ees vaikea!” ja luki kuitenkin sitten myöhemmin Tieken sivuilta tuon opiskelijoille niin kovin inhottavan sanan, HYLÄTTY. Tänään sen on vaan PAKKO mennä läpi!

Tämäkään maanantaiaamu ei pidä minusta ollenkaan, herätyksen soidessa tuntui että just ehkä nippanappa ehdin nukahtaa ennen sitä, suihkun vesi vaihteli lämpötilaansa koko ajan ihan itsekseen, ja muutenkin olo on ihan plaah. Tunnistan itsessäni tosin hieman muitakin samoja piirteitä Karvisen kanssa, mm. eilen ahmin hyvällä ruokahalulla lasagnea joka muuten on jo kauan kuulunut lempiruokieni topvitoseen 🙂

Mainokset

2 vastausta to “Monday is here again!”

 1. Johanna joulukuu 13, 2011 klo 3:49 pm #

  Mä olen ihan tunnetusti Karvisen ja Aku Ankan risteymä.

  Huoh, hoksasin justiin että huomenna ei olekaan tulityökorttikoulutusta (lue vapaata minulle) vaan atk:ta……. Huoh. No, mulla olis atk-kortista suorittamatta wordi, huomenna varmaan tehdään toiv. excel EIKÄ sitä ohjelmistotaimikälie hallintajuttua… sitä en tajua.

  • windi joulukuu 13, 2011 klo 4:33 pm #

   Ohjelmistonhallintamikälie kuulostaa kyllä aika vieraalta, ei meilläkään muistaakseni sellasta oo ollu.
   Ja arvaas kaks kertaa miten kävi eilisen kokeen… Juu, kaaduin sänkyyn ajatuksena nukahtaa reilun tunnin verran, siinäkin vaiheessa olis ollut vielä kivasti aikaa ettei olis sellanen tyypillinen aamukiire. Kiitos uuden puhelimen, en tajunnut että se herätti sillon kun se niin teki, ja heräsin joskus iltapäivän puolella :S Kas näin siirrettiin taas yksi koe kevään rästikoepäiville!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: